ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві знайшли мертвим російського журналіста, який взяв українське громадянство

|

У Києві знайшли мертвим відомого журналіста Олександра Щетиніна. Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

1

«Вночі 28.08.2016, в своїй квартирі на Костянтинівській, був знайдений мертвим журналіст Олександр Щетинін.

Виявили Олександра на балконі його друзі, які прийшли привітати його з днем народження. Олександр сидів на стільці з вогнепальним пораненням в голову (під стільцем лежав пістолет).

За інформацією з достовірних джерел, справу поки розглядають як самогубство, так як одному з близьких Олександр відправив електронного листа, в якому повідомлялося про намір накласти на себе руки», – йдеться у повідомленні спільноти.

1

Як повідомляють ЗМІ, Олександр Щетінін – російський і український журналіст, блогер. Він був засновником і головним редактором російського інформаційного агентства “Новий регіон”. У лютому 2014 року Щетинін оголосив про свій відхід з РІА, в якому пропрацював 17 років. Тоді він пояснив свій вчинок “тиском на російські редакції агентства з боку влади РФ”.

В Україні проживав з 2005 року.Журналіст відмовився від російського громадянства на користь українського і переїхав до Києва. був прописаний в Києві, також став членом Національної спілки журналістів України. Писав для українських видань.

У своїх інтерв’ю відкрито називав президента РФ Володимира Путіна своїм ворогом.

Фото: “Київ Оперативний”, УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *