ОСТАННІ НОВИНИ

Переселенці привітали Донецьк із Днем міста: «Ми повернемося і одягнемо Тебе у вишиванку»

|

У мережі з’явилося зворушливе відео переселенців про їхній рідний Донецьк. Його оприлюднило об’єднання вимушених переселенців «БАЛТО» до Дня шахтаря і Дня міста. Про це повідомляє Львівський портал.

1

«Сьогодні подвійне і найулюбленіше свято в нашому рідному місті. Донецьк святкує День Шахтаря і День міста!

Хочемо привітати найпрекрасніше місто на землі, славну шахтарську столицю, місто, що стало нашим болем і нашою гордістю, такий далекий і такий близький, єдиний і неповторний, наш рідний і улюблений ДОНЕЦЬК !!! Сьогодні Твоє свято, Твій найголовніший День! Біль розриває серце від думки, що сьогодні на площах міста не піднімуться в небо і наші жовто-сині кулі!

Пробач, що виїхали, пробач, що зараз не з Тобою! Ми не зрадили … Зрозумій, ми тільки рятували наших дітей і себе для них. Ти зрозумієш і ти пробачиш, адже ми Твої діти, Донецьк!

Живи, цвіти і перемагай! Зі святом, рідне МІСТО! Ми назавжди з Тобою і ми повернемося! Ми одягнемо Тебе у вишиванку, яку зшиємо самі, і прикрасимо Твої зелені вулиці жовто-синіми стрічками з Твоїм і нашими іменами! І тоді ми з радістю скажімо Тобі: «Здрастуй, улюблений МІСТО», – наголошують у спільноті.Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *