ОСТАННІ НОВИНИ

Обурені люди влаштували погром ромських будинків через вбивство 8-річної дівчинки

|

Вбивство восьмирічної дівчинки в селі Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області спровокувало масові заворушення. Про це повідомляє УНІАН.

1

Як повідомило джерело в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, 27 серпня мешканець села Лощинівка виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 року народження з ознаками насильницької смерті.

“Правоохоронці нарахували на тілі вбитої численні проникаючі ножові поранення, а також численні синці”, – сказав джерело.

Він також уточнив, що дівчинка була з благополучної сім’ї. Мати і вітчим виявили відсутність дитини вночі, коли повернулися додому. В Ізмаїльському відділі поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

У поліції повідомили, що в ході відпрацювання села правоохоронці та кінологи вийшли на слід ймовірного вбивці – раніше не судимого 20-річного жителя Лощинівки. Він затриманий і дає свідчення.

Як передає видання Думська, відразу після затримання підозрюваного в селі спалахнули масові заворушення. Натовп з трьох сотень людей почав громити будинки громади ромів, в якій жив затриманий. Інші члени громади завчасно покинули Лощинівку. На неділю в селі заплановано народне віче, після якого можливі нові спалахи насильства.

Фото: УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *