ОСТАННІ НОВИНИ

Високі штрафи не лякають п'яних водіїв, – правоохоронці Львівщини

|

Незважаючи на високі штрафи за керування автомобілем у нетверезому стані та можливість на рік залишитись без водійського посвідчення, водії таки продовжують сідати за кермо напідпитку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

водій

Так, поліцейські групи реагування патрульної поліції №1, Радехівського відділення поліції у місті Радехові зупинили автомобіль ВАЗ 2107 з несправними задніми стоп-сигналами. Під час спілкування з водієм, місцевим мешканцем, поліцейські відчули запах алкоголю. Водію запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння на алкотестері. Пристрій показав 1,67 проміле алкоголю в крові водія. Відтак, на правопорушника поліцейські склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП – керування автомобілем у нетверезому стані.

Нагадуємо, що цього місяця на території України проводиться посилений контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху, в тому числі за керуванням в нетверезому стані. Основною метою заходу є попередження, припинення та документування фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння та інших грубих порушень ПДР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *