ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини запрошують оглянути онлайн-виставку «Народний Каменяр»

|

Із нагоди вшанування 160-ої річниці з дня народження Івана Франка державний архів Львівської області підготував онлайн-виставку “Народний Каменяр”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Франко

За словами директора архіву Ірини Мартенс, онлайн версія тематичної виставки “Народний Каменяр”, висвітлює життєвий і творчий шлях Івана Франка та включає найцікавіші документи, зокрема брошури “Християнське становище в справі 40-калітнього ювілею Івана Франка”, “Іван Франко: життя і діяльність. З нагоди двадцятьліття смерти поета (1916 – 1936)”, повідомлення Комітету для вшанування 10-тиліття смерті Івана Франка, Дирекцію поліції у Львові про Святкову Академію українських товариств, присвячену вшанування 10-й річниці з дня смерті Івана Франка, відозву Головного Комітету для вшанування 10-тиліття смерті Івана Франка “Роковини смерти Франка. Український народе!”, поміщена в часописі “Діло”, машинопис статті “До 85 річниці з дня народження Івана Франка”, статтю “Нові знахідки в архіві Івана Франка” та інші.

Виставку можна переглянути  на офіційному веб-сайті архіву та на офіційний сторінках “Архіви Львівщини”, “Державний архів Львівської області”, а також на офіційній сторінці групи “Державний архів Львівської області” у соціальній мережі Facebook.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *