ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом розблокували дорогу. В понеділок сміттєвий пікет може відновитися

|

Обурені мешканці Великих Грибовичів, Малехова та Дублян розблокували дорогу біля Львова. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила жителька  Малехова Галина Денько.

DSC_5217

«Люди вже розійшлися. Але у понеділок за потреби знову готові перекривати трасу», – заявила вона.

І  пояснила, що трактори вже припинили роботу поруч із сміттєзвалищем ( Ред.- йдеться про земельну ділянку, яку місто хоче взяти під стабілізацію полігону). «Якщо роботи відновляться, то ми знову вийдемо на дорогу», – заявила Галина Денько.

Також вона повідомила, що у понеділок об 11.00 на сміттєзвалищі  їм пообіцяли зустріч із львівською владою. Зокрема, за її словами, заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк обіцяла, що має бути і міський голова Львова Андрій Садовий. «Окрім цього, Ірина Маруняк запенила, що у понеділок принесе відповідні документи з дозволами на роботи, які нині ведуться. Але ж ми знаємо, що ніяких погоджень на це нема, бо дозвіл мала б давати сільська рада Малехова… Що конкретно там відбувається чиновниця пояснювати не хотіла…», – каже Галина Денько.

Як Львівський портал вже повідомляв, нині о 9.00 кілька десятків мешканців  сіл Великі Грибовичі, Малехів та Дублян вийшли на пікет з вимогою не завозити на Грибовицьке сміттєзвалище нове сміття. 

Додамо, що раніше Львівська міська рада зверталася до сільської ради Малехова із проханням виділити 6 га землі під стабілізацію полігону. Мешканці ж побоюються, що на цій території може вирости новий смітник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *