ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили більше 1000 пляшок фальсифікату

|

Працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів та податкової міліції ГУ ДФС у Львівській області вилучено велику партію алкогольних напоїв сумнівного походження, передає Львівський портал.

фальсифікат

В рамках операції «Акциз-2016» проведено огляд одного з гаражів на території львівського гаражного кооперативу. За результатами перевірки, виявлено понад 1120 пляшок горілки торгової марки «Краля», які марковані марками акцизного податку з ознаками підробки, орієнтовною вартістю 90 000 грн. Надалі алкогольні напої планувалось продавати через мережу магазинів Львівської області за заниженими цінами.

На даний час здійснюються  заходи щодо встановлення повного кола осіб причетних до протиправної діяльності, каналів надходження на територію Львівської області фальсифікованих алкогольних напоїв.

ГУ ДФС у Львівській області просить громадян бути активнішими у боротьбі з очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікованої підакцизної продукції або реалізації підакцизної продукції без відповідних на це дозвільних документів. Тож, якщо у вас є підозри щодо якості алкогольних напоїв, автентичності марок акцизного податку, або стала відома інформація про незаконну діяльність при реалізації підакцизної продукції, телефонуйте та повідомляйте за номером 0322-97-38-38, 0322-97-38-65 або 0322-97-33-43.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *