ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на ярмарок, щоб допомогти воякам АТО

|

У суботу, 27 серпня, у центрі Львова, біля пам’ятника Королю Данилу Галицькому відбудеться благодійний ярмарок на підтримку українських військових, який буде організовано волонтерами Благодійного фонду «Народна підтримка воїнів АТО» у рамках проекту «Перемога починається з тебе!». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

ярмарок

Під час ярмарку за благодійні внески львів’яни та гості міста зможуть скуштувати домашню випічку від львівських господинь, придбати патріотичні сувеніри, книги, картини, сучасні українські словники, ляльки-мотанки та інші саморобні вироби, а також підписати листівки для воїнів на передовій. Усі виручені кошти буде використано на придбання і транспортування необхідних речей для військовослужбовців у зоні АТО.

Час проведення: 27 серпня 2016 р., з 13.00 по 18.00 год.

Також у рамках проекту у шести районах Львова було проведено покази документального фільму «Хто, як не ми?» про волонтерів із різних куточків України  (автор фільму – волонтер і документаліст Володимир Местина), а також проводяться благодійні ярмарки та збори допомоги для військових у супермаркетах міста. Метою проекту є підвищення громадської активності серед львів’ян.

Детальну інформацію про проект та волонтерську діяльність БФ «Народна підтримка воїнів АТО» можна знайти на сторінці у мережі Facebook: https://www.facebook.com/VoinamATO/.

Фото: www.blitz.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *