ОСТАННІ НОВИНИ

З'явилося нове науково-довідкове видання про Львівщину

|

Відтепер всю інформацію про керівників сільських, селищних та міських рад, а також об’єднаних територіальних громад можна знайти в новому науково-довідковому виданні «Адміністративно-територіальний поділ Львівської області. Органи влади. Об’єднані територіальні громади». Про це у Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

За словами директора відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Федора Алєйнікова, у довіднику можна знайти інформацію про керівників сільських, селищних та міських рад та об’єднаних територіальних громад, а саме контактні телефони голів, заступників та секретарів сімсот десяти (710) місцевих рад та новообраних керівників об’єднаних територіальних громад та старост, також, є відстані між населеними пунктами, площі, кількості жителів наявність інфраструктури  та багато іншої інформації. Видання містить карти та координати тисяча дев’ятсот двадцяти семи (1927) населених пунктів Львівської області, таблицю маршрутів, відстаней автошляхів Львівщини та рейтинг їх соціально-економічного розвитку.

Крім цього довідник містить інформацію про райони та міста області: кількість населення, площу, рік заснування, відстані до обласного центру кожного населеного пункту, історичні пам’ятники та знаменні місця. Представлена схема основних доріг, структура виконавчої влади та місцевого самоврядування, телефони керівників обласної державної адміністрації, обласної ради, апарату облдержадміністрації, райдержадміністрацій, районних рад, об’єднаних територіальних громад.

Крім контактних телефонів голів та заступників сімсот десяти місцевих рад довідник містить інформацію про райони та міста області: кількість населення, площу, рік заснування, історичні пам’ятники та знаменні місця. Видання містить карти та координати тясяча дев’ятсот семи населених пунктів Львівської області, таблицю маршрутів, відстаней автошляхів Львівщини та рейтинг їх соцільно-економічного розвитку.

Представлена схема основних доріг, структура виконавчої влади та місцевого самоврядування, телефони керівників обласної державної адміністріції, обласної ради, апарату облдержадміністріції, райдержадміністріцій, районних рад, об’єднаних територіальних громад.

Фото: blog-doc-edu.blogspot.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *