ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діти намалювали омріяний сихівський трамвай

|

Вихованці дитячих клубів Сихова та інших районів вшанували 25-ту річницю Незалежності України. Дитяче свято відбулося на території біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Вихованці різних гуртків провели для усіх охочих майстер-класи з різних видів прикладного мистецтва, а також організували концерт і конкурс малюнку на асфальті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради Львова.

2

1

До свята долучилася й ініціативна група «Я люблю трамвай». Діти отримали розмальовки, з яких дізнаються основні правила безпеки і ввічливості. Також у книжечці інформація і для батьків — щодо будівництва трамвайної колії на Сихів. І діти, і дорослі кажуть, що на запуск трамваю чекають з нетерпінням.

«Хтось малював вагончики у вишиванці, хтось — у національній символіці. Наші вихованці дуже чекають на трамвай на Сихові: клуби розкидані по усьому району. Батьки працюють, і не кожен може собі дозволити привести дитину на гурток. А як буде трамвай, то це вирішить проблеми зі сполученням, і більше діток зможуть відвідувати наші клуби», — говорить Наталія Устиянович, директор УДЮМК Сихівського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *