ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські з пострілами вчинили погоню за автомобілем

|

У Буську нетверезий водій спочатку втікав від патрульних на автомобілі, а потім пішки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

3

Вчора, 24 серпня, близько 21.00 перед в’їздом у місто Буськ автомобіль ВАЗ 2101 перетнув суцільну смугу. Патрульні увімкнули спецсигнали та голосовою командою звернулися до водія з вимогою про зупинку. Водій не зреагував та почав втікати.

Переслідування тривало 20 хвилин. У місті Буськ водій неодноразово створював ситуації, які несли загрозу життю та здоров’ю громадян. Патрульні після попередження здійснили постріли вгору. Водій не відреагував, продовжуючи рух, доїхав до закінчення дороги, вибіг з автомобіля та почав втікати у сторону річки Західний Буг. 50-річний водій чинив опір працівникам патрульної поліції, однак його все одно затримали. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі встановила 1.13 проміле.

У відділі поліції на чоловіка оформили постанови за порушення правил дорожнього руху, за керування без необхідних документів. Також, склали протоколи за керування у нетверезому стані та за невиконання законної вимоги поліцейського.

Один з патрульних поїхав до медичного закладу, де йому поставили діагноз забій лівої кістки руки. Патрульні написали рапорт у відділі поліції, щодо статті 342 ККУ за опір працівникам правоохоронного органу та нанесення тілесних ушкоджень під час виконання службового обов’язку.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *