ОСТАННІ НОВИНИ

На День Незалежності у Львові сталося чотири аварії за участі велосипедистів

|

У Львові минулої доби, 24 серпня, у трьох районах міста (Сихівський, Франківський, Залізничний) зафіксовано чотири дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ДТП

Так, 24 серпня о 19.30 рухаючись по вулиці Стуса, 41-річний львів’янин, керуючи велосипедом, в’їхав  у припаркований на узбіччі дороги автомобіль «Фольцваген Пасат». Постраждалого велосипедиста із травмами госпіталізовано.

Цього ж дня, о 21.15 на вулиці Княгині Ольги, водій автомобіля  «ОпельАстра» скоїв наїзд на 20-річного велосипедиста,  жителя Львова. Юнак отримав тілесні ушкодження і після надання медичної допомоги був відпущений додому.

На вулиці Городоцькій у Львові, 24 серпня о 18.00,  водій автомобіля «Мерседес» скоїв наїзд на велосипедистку. 28-річна львів’янка  внаслідок ДТП отримала забої обличчя та грудної клітки.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на перехресті вулицьЛюбінська – Петлюри. Водій автомобіля «Опель Кадет» здійснив наїзд на 11-річного велосипедиста. Неповнолітнього львів’янина було доставлено до лікарні де в нього діагностували забій стегна.

За фактами ДТП проводиться розслідування. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ознаками правопорушення передбаченого ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Правоохоронці Львівщини закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. «Від вашої поведінки залежить безпека на дорозі. Взаємна повага учасників дорожнього руху допоможе уникнути дорожньо-транспортних пригод та їх тяжких наслідків!», – наголошують правоохоронці.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *