ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» разом з поліцією викрило працівників-шахраїв

|

У липні 2016 року працівники служби економічної безпеки ПАТ «Львівобленерго» спільно із правоохоронцями викрили трьох працівників Товариства та одного екс-працівника, які за винагороду встановлювали на підприємствах і у домівках споживачів лічильники, що  недовраховували кількість спожитої електроенергії на 50-70%. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Львівобленерго».

лічильник

Тільки завдяки тісній співпраці та спільним зусиллям співробітників Управління захисту економіки Національної поліції України у Львівській області та працівників служби захисту економічних інтересів ПАТ «Львівобленерго» горе-працівників вдалось «зловити за руку» та задокументувати їх протиправну діяльність.

Вже в серпні цього року енергетики, поліцейські та метрологи попередньо перевірили майже півсотні електролічильників і вилучили 16,  в яких були різноманітні пошкодження, у тому числі пломб, зміни схем тощо. Саме таке зовнішнє втручання в лічильник дозволяло маніпулювати з показниками. Тепер  прилади обліку вивчаються у Львівському науково-дослідному інституті судових експертиз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *