ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі львівський бус потрапив у потужну ДТП. Є загиблі

|

П’ятеро українців загинуло у ДТП в Польщі. Мікроавтобус із львівськими номерами в’їхав у вантажівку. Про це пише Zaxid.net з посилання на місцеві ЗМІ.

2

Трагедія у якій загинуло п’ятеро людей трапилась о 13:50 на трасі поміж вузлами Люблін Славінек і Люблін Чехув у напрямку Замостя. У припарковану на аварійній смузі вантажівку із великою швидкістю в’їхав бус Сitroеn. Обидва транспортні засоби мають державні номерні знаки України. На фото видно, що мікроавтобус має номерні знаки Львівської області.

Водій фури зупинився на аварійній смузі через поломку машини. Мікроавтобус зачепив причеп вантажівки своєю правою стороною. Сила удару була настільки великою, що бус просто розірвало вздовж кузова.  Аварію пережили водій мікроавтобуса і пасажирка, яка найімовірніше сиділа поруч з ним. Серед загиблих є дівчинка 11 років. Двоє людей утримали ушкодження і доправлені до лікарні. Загалом у мікроавтобусі їхало семеро осіб.

1

Обоє водіїв були тверезі. Водія вантажівки госпіталізували.

Віце-консул України в Любліні Віталій Білий підтвердив, що троє загиблих були громадянами України. Особи ще двох загиблих встановлюються. За словами дипломата, ще троє людей, які постраждали внаслідок ДТП, відправили у лікарню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *