ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Ткачук: «Український народ творитиме власну державу лише сам і ніякий ворог не заставить звернути з обраного шляху»

|

Генерал-лейтенант, начальник Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Павло Ткачук про 25 День Незалежності України:

ткачук

«Від імені Вченої ради, керівництва Національної академії сухопутних військ і від себе особисто сердечно вітаю всіх із 25-ю річницею Незалежності України!

За чверть століття Український народ довів не лише собі, але й усьому світу: власну державу творив і творитиме лише сам, а європейський шлях для України – це наш історичний вибір і ніякий ворог не заставить нас звернути з обраного шляху.

Сьогодні ми виборюємо наше право жити в демократичній та незалежній державі. Сьогодні наші воїни на Сході країни утримують рубіж між демократією і диктатурою, між майбутнім і минулим, між цивілізацією та дикунством.

Головною зброєю наших захисників Вітчизни є незламний бойовий дух, що ґрунтується на всебічній підтримці всієї Української нації та міжнародної спільноти і веде нас до історичної Перемоги. Разом – ми велика сила, разом – ми вільні, разом – ми НЕЗАЛЕЖНІ!

Вітаю всіх із великим спільним святом – Днем народження нашої держави. Від щирого серця зичу всім міцного здоров’я, затишку та добробуту в родинах, миру та непохитної віри у щасливе майбутнє України.

Слава Україні!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *