ОСТАННІ НОВИНИ

Як патрульні навчаються стрільбі та рукопашному бою

|

В Управлінні патрульної поліції запевняють, що думка громадян нібито поліцейські мають недостатній кваліфікаційний рівень, є хибною. Про це сьогодні на прес-конференції розповіли керівники патрульної поліції Львова, передає кореспондент Львівського порталу.

патрульні стрільба

Керівник Управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський розповів, що після скандального випадку зі стріляниною у Києві львівській копи отримали можливість пройти навчання зі стрільби.

«Дякуючи громадським активістам, в нас була можливі зустрітися з благодійним фондом «Нова країна» після випадку в Києві, коли переслідування BMW закінчилось смертю пасажира. Відтак цей фонд закупив нам пейнтбольну зброю для відпрацювання стрільби по рухомих цілях. Ми провели навчання, відпрацювали питання зупинки, виходу, підходу до автомобіля», – сказав Антон Пузиревський.

Окрім того, патрульні пройшли навчання по системі поліцейського контролю, в якому займалось 40 патрульних першого батальйону. Ця система базується на японських східних єдиноборствах, яка допомагає максимально швидко затримали порушника, не привертаючи увагу. Відтак 20 осіб з числа патрульних пройшли підготовку та стали сертифікованими інструкторами з рукопашного бою.

«Ми постійно на власній базі займаємось підвищенням кваліфікації поліцейських, зокрема і в сфері вогневої підготовки. Було обрано 16 найбільш перспективних патрульних, які впродовж місяця пройшли навчання. Комісія з Києва видала їм сертифікати інструкторів зі стрільби, і тепер вони вміють не тільки влучно стріляти, але й можуть передавати свої знання іншим. За час роботи нашого управління поліції було проведено 65 навчально-тренувальних стрільб, відтак весь особовий склад вдосконалює свої навички», – запевнив заступник начальника Управління патрульної поліції Львова Максим Підболячний.

Фото: izvestia.nikolaev.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *