ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року на Львівщині у ДТП загинуло вже 10 дітей

|

У Львівській області стартували профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі», у рамках яких правоохоронці вже традиційно відвідають школи та дитсадки, аби нагадати малечі «дорожню абетку». Працівники поліції розповідатимуть дітям про Правила дорожнього руху, влаштують для учнів цікаві тематичні конкурси та вікторини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

дтп

З початку цього року на Львівщині у результаті автопригод загинули 10 дітей, ще 145 – отримали тілесні ушкодження. Найчастіше у ДТП потрапляють маленькі пасажири та пішоходи. Також нерідко травмуються юні велосипедисти.

Правоохоронці підкреслюють: вкрай важливо, аби дітки ще змалку вчилися дбати про власну безпеку на дорозі, були спостережливими та уважними, а дорослі показували малечі лише хороший приклад.

Тож, аби нагадати школярам «дорожню абетку», у перші дні нового навчального року правоохоронці завітають у школи та проведуть «уроки безпеки» для дітей.

Також у рамках заходів «Увага! Діти на дорозі!» буде обстежено ділянки вулично-дорожньої мережі, які прилягають до територій навчальних закладів та через які проходять маршрути руху шкільних автобусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *