ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки львівські патрульні за рік впіймали водіїв-порушників

|

Сьогодні керівництво патрульної поліції Львова прозвітувало про перший рік своєї роботи. Зокрема патрульні розповіли про свою роботу стосовно дорожньо-транспортних пригод, передає кореспондент Львівського порталу.

поліція

Загальна кількість зафіксованих патрульними поліцейськими ДТП – 6273 випадки. З цієї цифри сума аварій, де водій залишив місце пригоди, складає 1 481. На сьогодні з цих пошукових ДТП розкрито 690 випадків.

«Як показує статистика, основна причина аварії – це перевищення швидкості. Саме вони займають левову частину дорожньо-транспортних пригод. Серед основних статей, за якими складаються постанови (25 тисяч випадків) – за порушення правил зупинки/стоянки. Це болюча тема для Львова, зокрема для центральної частини міста», – сказав начальник патрульної поліції Львова Антон Пузиревський.

Керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння чи під дією препаратів складає 2 772 випадки, з них 966 були скоєні у вихідні та святкові дні.

рік ПП

Що ж стосується протоколів, які були складені за часів нових штрафів, то патрульні виписали близько 200 протоколів. З них судом було стягнено поки лише один штраф у розмірі 10 200 гривень.

Варто додати, що за протоколами, складеними патрульною поліцією, судами прийнято рішення про штрафні санкції на суму 4 710 908 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *