ОСТАННІ НОВИНИ

Під час святкування Дня Незалежності на Львівщині про безпеку дбатимуть понад 2,5 тисячі правоохоронців

|

На період святкування 25-ої річниці Незалежності України у Львівській області правопорядок та громадський спокій охоронятимуть 2620 правоохоронців.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

поліція

 

Як розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Руслан Домніцак,  лише у Львові до патрулювання залучено 380 поліцейських та 96 автопатрулів.  Загалом на дорогах області за безпекою стежитимуть 120 автомобілів патрульної поліції та близько 500 чоловік особового складу. Весь особовий склад Національної поліції нестиме службу у посиленому режимі.

Голова ЛОДА Олег Синютка запевнив мешканців Львівщини, що служби безпеки та оборони повністю готові протидіяти будь-яким терористичним загрозам: “Я можу запевнити усіх, що наші силові структури сьогодні приведені до готовності і переконаний, що все відбудеться якнайкраще”. Він також нагадав, що на території області працює найсучасніший Антитерористичний центр, який може попередити безліч загроз, що несе сьогодні російський агресор.

“Я переконаний, що цей день стане справжнім святом, адже 25 років незалежності – це та дата, коли можна сказати, що Україна відбулася. Але потрібно пам’ятати, що ми перебуваємо у стані війни, агресор є на нашій території та намагається дестабілізувати ситуацію на Західній Україні, – додав Олег Синютка. – Тому ми також повинні звертати увагу на підозрілі речі та людей. І наша пильність та святкові заходи принесуть кожному з нас не смуток і біль, а впевненість та віру у нашу перемогу”.

Як розповів начальник обласного управління СБУ Віктор Андрейчук, об’єкти життєзабезпечення та місця масового скупчення людей охоронятимуться додатково. Йдеться також і про ділянки державного кордону, аеро- та залізничний вокзал у Львові, а також посилення заходів охорони на об’єктах можливого терористичного посягання. “Ми розуміємо, що спецслужби Російської Федерації хоче дестабілізувати ситуацію і завадити нам відсвяткувати. Але я запевняю, що наших сил і засобів цілком достатньо, щоб унеможливити терористичні акти та попередити можливі загрози”, – резюмував він.

Також зазначимо, що про будь-яку інформацію, яка може сприяти чи допомогти виявити небезпеку, або інформацію про підозрілих осіб громадян просять повідомляти за номерами телефонів: (032) 298-66-22 та 261-61-43, а також на службу “112”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *