ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині «полюватимуть» на учнів та студентів, які прогулюють навчання

|

Цьогоріч у Львівській області вже традиційний рейд “Урок” відбуватиметься в три етапи.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Перший етап розпочався  19 серпня та триватиме до 1 вересня. Він, зокрема, передбачає обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах, а також заходи щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону.

“На другому етапі, з 1 до 15 вересня 2016 року, ми виявлятимемо дітей, які з 1 вересня не почали навчання у школах та професійно-технічних навчальних закладах та вищих навчальних закладах I-II рівня акредитації.Третій завершальний етап триватиме упродовж вересня-жовтня. Його завдання – повернення або влаштування дітей до навчальних закладів, закладів соціального захисту, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не навчались, а також притягнення до відповідальності батьків або осіб, що їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей”, – повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

Варто зазначити, що у 2015 році під час проведення Всеукраїнського профілактичного заходу “Урок” у Львівській області виявили 338 дітей, які з різних причин не приступили до навчання.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *