ОСТАННІ НОВИНИ

Донеччани заспівають у Львівській філармонії на День Незалежності

|

Молоді виконавці з Донецька, учасники шоу талантів «Голос країни» Олена Діаманді та Дмитро Іващенко привітають львів’ян з Днем Незалежності. Вони виступлять на концерті «Свято музики і краси», який відбудеться о 18 годині 24 серпня у Львівській обласній філармонії. Про це Львівському поратлу повідомили організатори.

1

Олена Діаманді розповіла, що це їхній перший виступ у філармонії, тому вони в очікуванні грандіозного концерту на високому рівні.

«Для мене це насправді хвилююче, — зазначила співачка. — Сьогодні на репетиції ми імпровізували й провели кілька експериментів. Було надзвичайно приємно співпрацювати з музикантами. Такі проекти завжди підвищують твій власний професійний рівень і дають можливість дізнатися щось нове».

Дмитро Іващенко розповів, що його мета у святковому проекті — зробити щось разом з іншими. «Поодинокі музичні спроби не дуже вдалі, — зазначив виконавець. — Різні люди, різний рівень досвіду — коли вони об’єднуються, то це і стає корисним обміном. Ми приїхали презентувати Схід, залишити щось у Львові й водночас отримати щось для себе».

Грекиня зі змішаними корінням, Олена Діаманді зазначила, що з дитинства виховувалась в російськомовному середовищі — українська мова до неї прийшла потім, через музику. Зараз вона може спілкуватися українською, російською, англійською,  грецькою мовами, але на концерті виконуватиме саме україномовні композиції.

Олена Діаманді розповіла:  «Я презентую пісню Тіни Кароль про Україну. Завжди плачу, коли виконую її. Сподіваюсь, завтра цього не станеться… Також у нас запланований дует за Дмитром, який ми сьогодні придумали… Проте це краще один раз почути!».

Дмитро Іващенко додав, що підготував для виступу традиційну українську музику. «Я заспіваю старовинну чумацьку пісню, свою авторську композицію. А також ми виконаємо з Оленою дует нашого улюбленого українського класика», — розповів співак, проте вирішив не відкривати всіх цікавих деталей концертної програми.

Концерт «Свято музики і краси» збере у стінах філармонії виконавці зі Львова та Донецька, щоби побудувати символічний «Міст єднання». Окрім музичної частини шоу, на гостей також очікують покази дизайнерських колекцій, одягу та конкурси.

Фото: lviv.vgorode.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *