ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранили шістьох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 6 військовослужбовців отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

1

Луганський напрямок

Основні бойові дії вчора велися під Попасною. І в темну, і світлу пору доби ворог вів обстріли одразу по кількох українських позиціях. При цьому двічі – під Новоолександрівкою та Троїцьким НЗФ застосовували міномети. Окрім цього, дещо східніше, поблизу Тошківки, надвечір відбувся артобстріл з боку окупантів. Було випущено 8 снарядів.Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 10 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Потужні обстріли з боку противника вчора відбулися по всій лінії розмежування, за винятком району Донецького аеропорту. Епіцентр протистояння – авдіївська промзона, де НЗФ застосовували міномети та великокаліберну ствольну артилерію. Також мінометні обстріли з боку окупантів відбулися на світлодарській дузі та на ділянці фронту Горлівка – Ясинувата. Інтенсивність вогню надзвичайно висока: протягом доби окупанти на Донецькому напрямку випустили по наших позиціях понад 160 мінометних мін.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку стався 21 ворожий обстріл, зокрема 12 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Найбільш запекла протистояння вчора тривало у Новотроїцькому. За 35 хвилин противник випустив по наших позиціях 60 мін та артилерійських снарядів. Вже надвечір на цій же позицій відбувся ще один мінометний обстріл з боку НЗФ. Інші гарячі точки – це Красногорівка та Широкине, де окупанти також активно стріляють з мінометів. Під вогонь важкого озброєння окупантів потрапило с. Солодке. Пошкоджено житловий будинок та господарські будівлі.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 15 ворожих обстрілів, зокрема 7 – з важкого озброєння.

Вчора в районі проведення АТО були помічені 2 ворожих БПЛА (по одному на Донецькому та Маріупольському напрямках).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *