ОСТАННІ НОВИНИ

«Левандівське озеро» божаться перетворити на розкішний пляж

|

Цьогоріч у міському парку «Левандівське озеро» проведуть роботи з упорядкування території та покращення технічного стану водойми. На це в природоохоронному фонді міста передбачено 300 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

«Ми плануємо восени відновити в парку навколишню територію та замостити плиткою доріжки довкола озера, а частину дна водойми покрити білим піском, аби забезпечити тут комфортний відпочинок мешканців. Також плануємо внести в озеро бактерію для біологічної очистки водойми, зменшення кількості органіки, через яку з часом утворюється мул», – розповів начальник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Як водночас наголошують у прес-службі ЛМР, наприкінці минулого року у цьому парку вже проводили роботи із впорядкування водойми: очистили дно від мулу, засипали його піском та провели дезінфекцію, відновили бортові стінки, очистили береги від сміття. Також на початку цього року на території парку провели реконструкцію освітлення, встановивши тут 34 опори та світлодіодні світильники.

Як повідомляв Львівський портал, у вкрай занедбаному стані нині у Львові є «Піскові озера». На них із міського бюджету виділяли чималі гроші, втім результат – нульовий і озера більше нагадують болітце.

Фото: map-ua.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *