ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському аеропорту виявили російського терориста?

|

У Львівському аеропорту прикордонники виявили росіянина який можливо причетний до тероризмі. Про це Львівському порталу повідомили у ДПС України Західного регіону.

87

Сьогодні в міжнародному аеропорту Львова військовослужбовці Львівського прикордонного загону затримали  чоловіка, який, намагався перетнути державний кордон з підробленим паспортом. Виявили його під час оформлення пасажирів, які прилетіли до Львова рейсом зі Стамбулу.

Під час прикордонного оформлення в охоронців кордону виникли сумніви, щодо паспортних документів одного з пасажирів, адже чоловік помітно нервував. Підозрюваного було запрошено для проведення бесіди та здійснення поглибленої перевірки паспорту. Під час проведення якої, було виявлено  часткову підробку, а саме заміна фотокартки на сторінці з установчими даними.

Порушником виявився 37 річний громадянин Російської Федерації мешканець республіки Дагестан. Як згодом стало відомо, даний чоловік ймовірно причетний до терористичної діяльності.

По даному факту проінформовано працівників Національної поліції та СБУ. Чоловіку  відмовлено в пропуску на територію нашої держави та заборонено наступні 5 років відвідувати Україну. На даний момент Дагестанця повернуто в зворотному напрямку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *