ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники виявили у громадянина Німеччини гранату

|

Сьогодні, близько 11-ї години в пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні, в автомобілі громадянина Німеччини який прямував до Польщі, знайшли гранату «Ф-1». Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

121

За даними відомства, 29-річний водій автомобіля «БМВ», слідував по смузі руху «червоний коридор». Окрім стандартних перевірочних заходів прикордонники вирішили більш детально оглянути його автівку та скерували її в павільйон поглибленого огляду. До перевірки також залучили кінолога із спеціальною собакою по пошуку зброї та вибухових речовин, яка досить нервово поводилася під час перевірки автомобіля. Як результат, в салоні «БМВ», у речовому ящику пасажира, прикордонники виявили поліетиленовий пакунок у якому було поміщено предмет схожий на гранату «Ф-1» без запалу.

122

Із павільйону було негайно виведено службовців та водія автівки, вжито заходів до його оточення та викликано представників взаємодіючих правоохоронних органів та Держслужби з надзвичайних ситуацій. Наразі до пункту пропуску прибула слідча група Яворівського відділу Нацполіції України, очікуємо прибуття вибухотехніків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *