ОСТАННІ НОВИНИ

Візитівку Сколівщини увінчає скульптура Архістратига Михаїла

|

Пам’ятник при в’їзді у місто Сколе, на якому зображено двох трембітарів, незабаром доповнить скульптура Архістратига Михаїла. На День Незалежності – 24 серпня – планується офіційне відкриття скульптурного комплексу, який вважається візитною карткою всієї Сколівщини. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

170

Два роки тому внаслідок негоди з монументу відвалився один з елементів – скульптура радянського воїна. Тепер же на цьому місці буде скульптура Архістратига Михаїла. За словами організаторів, композиція архітектурної споруди збережеться, адже запропонований варіант за усіма технічними нормами (витримуючи усі пропорції) ідеально вписується у загальну композицію.

Скульптором виступить професор, ректор Львівської національної академії мистецтв, народний художник України Володимир Одрехівський.

Організатори запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в освяченні пам’ятного знаку, який увінчає скульптура Архістратига Михаїла на території урочища Колодка в місті Сколе. Захід відбудеться 24 серпня о 12.30 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *