ОСТАННІ НОВИНИ

Росіянин вкрав у львів’янина паспорт, щоб перетнути кордон

|

Учора, 18 серпня,  в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали громадянина Росії, який намагався перетнути державний кордон з чужим паспортним документом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

паспорт

Під час проведення контролю рейсового автобуса, який прямував на виїзд з України за маршрутом «Тячів-Москва» один із пасажирів надав для перевірки паспортний документ громадянина України. В  охоронців кордону виникли сумніви щодо належності паспорта цій особі. За результатами поглибленої перевірки документа прикордонники встановили, що він не належить пред’явнику.

У ході бесіди з’ясувалось, що насправді чоловік є громадянином Росії, а паспорт він викрав у свого товариша зі Львівщини під час перебування у нього в гостях.

Наразі особу 32-річного чоловіка встановлено, за спробу незаконного перетинання державного кордону України стосовно нього складені відповідні адміністративні матеріали.

Також до компетентних правоохоронних органів направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *