ОСТАННІ НОВИНИ

Поляк намагався провезти на Львівщину півтисячі контрабандних генераторів струму

|

Працівники Львівської митниці ДФС виявили на митному посту «Рава-Руська» чергового контрабандиста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

1

Громадянин Республіки Польща смугою руху «червоний коридор» в напрямку «в’їзд в Україну» намагався незаконно ввезти у вантажному відсіку транспортного засобу понад 500 генераторів струму та 120 одиниць запчастин до них. Загальна вага товару понад 20 т, а вартість – 627 тис. 216 грн.

За результатами вжитих Львівською митницею ДФС заходів, направлених на перевірку поданих до митного контролю товаросупровідних документів було встановлено, що вказане в них українське підприємство-імпортер зовнішньоекономічного договору (контракту) на його поставку даного товару не укладало та його не очікує. На запрошення Львівської митниці ДФС директор фірми-відправника для надання пояснень за фактом обставин переміщення на митну територію України товару не з’явився.

За переміщення через митний кордон України товарів на підставі документів, які містять неправдиві відомості щодо їх одержувача, увесь зазначений у таких документах товар вилучено. На порушника митних правил очікує покарання у вигляді штрафу в розмірі 100% вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів.

Фото: ДФС

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *