ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти завершують вишкіл у Міжнародному центрі миротворчості

|

На Міжнародному центрі миротворчості та безпеки підходить до завершення первинна військово-професійна підготовка курсантів. Про це Львівському порталу повідомили у медіа-група Національної академії СВ.

174

175

Майже три тижні юнаки та дівчата з числа цивільної молоді та випускників ліцеїв опановують на полігоні ази військової справи. Під керівництвом досвідчених викладачів вони навчилися, як доглядати за зброєю, вести прицільний вогонь, пересуватися полем бою під час атаки та багато іншого.

176

За останні кілька років до програми цієї підготовки внесено чимало змін, зокрема, відтепер використовується багато елементів, привнесених із практики бойових дій підрозділів у зоні проведення АТО.

177

Першокурсники відпрацьовують до автоматизму норматив посадки та висадки з автомобіля…

178

Поруч із вчорашніми школярами на полігоні знаходяться і їхні старші товариші…

179

На одному з навчальних місць група курсантів відпрацьовує вправу, вже достатньо відому багатьом військовослужбовцям, які проходили вишкіл у навчальних підрозділах після оголошення часткової мобілізації. За командою керівника заняття вони вчаться змінювати положення до стрільби, хоча зовні це дещо і нагадує якийсь чудернацький танець. А після доведення дій до автоматизму вправу можна і ускладнити, наприклад, паралельно відпрацьовуючи прийоми заміни автоматного магазину.

180

181

Вже цього тижня польова фаза первинної військово-професійної підготовки завершиться, і курсанти повернуться до пункту постійної дислокації. А за кілька днів вони складуть Військову присягу на вірність українському народові та приступлять до опанування обраного армійського фаху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *