ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова організували Міжнародний молодіжний літній табір Червоного Хреста

|

Із 19 до 28 серпня в с. Брюховичі Львівській області, відбудеться Міжнародний молодіжний літній табір Червоного Хреста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

форум

У таборі візьмуть участь близько 40 волонтерів з України, Німеччини, Австрії, Грузії, Латвії та Болгарії. Організаторами табору виступили Товариство Червоного Хреста України спільно з Австрійським Червоним Хрестом за підтримки проекту Європейського Союзу Erasmus +.

Темою цьогорічного міжнародного табору є робота з вразливими групами населення, внутрішньо переміщеними особами та мігрантами. Під час табору волонтери обговорюватимуть роль Червоного Хреста в роботі з вказаними категоріями осіб, проблеми, з якими мігранти зіштовхуються в різних країнах, взаємні очікування переселенців та решти суспільства.

В рамках зустрічі українські волонтери поділяться з іноземними колегами інформацією стосовно нинішньої ситуації в країні та презентують молодіжні програми та програми Червоного Хреста, направлені на допомогу вразливим категоріям населення. Окремою темою табору буде обговорення прав людини та психологічна підтримка внутрішньо-переміщених осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *