ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні більше не буде російського посла?

|

Дипломатичні відносини між Україною та Росією зведені практично до нуля, тому й немає потреби мати російського посла в Україні. Про це заявив очільник МЗС України Павло Клімкін в ефірі “5 каналу”, передає тсн.

посольство

Також він зауважив, що не варто поспішати із запровадженням візового режиму з Росією.

“З точки зору МЗС, я не проти введення віз, у принципі ми прорахували, що для цього потрібно, але це повинен бути крок, який викликаний не символічними заходами, а чітким розумінням, що це нам принесе”, – пояснив Клімкін.

Раніше заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль повідомила, що Питання призначення нового посла РФ в Україні наразі знято через ініціативу української сторони.
“Це питання знято з порядку денного. Принаймні так, як його було поставлено – його знято з порядку денного”, – сказала вона. Зеркаль додала, що відсутність посла не вплине на розвиток двосторонніх відносин.
Нагадаємо, Путін відправив у відставку посла в Україні Михайла Зурабова. Новим послом Російської Федерації в Україні може стати нинішній повноважений представник у Приволжському федеральному окрузі Михайло Бабич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *