ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко у Бродах: будівництво заводу, державні нагороди та селфі

|

Сьогодні, 18 серпня, Президент України Петро Порошенко з робочим візитом побував на Львівщині. Впродовж дня Глава держави встиг закласти капсулу будівництва заводу компанії Nexans, відвідати військову частину та відзначити героїв АТО державними нагородами, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_0912

DSC_0913

Перш за все Петро Порошенко оглянув стан ремонту автомобільної дороги Броди – Радехів – Червоноград.

DSC_0939

Потім Президент приїхав на місце будівництва заводу з виготовлення електричних кабельних мереж Elektrokontact Ukraine (материнської компанії Nexans), який вже з червня 2017 року має запрацювати. Глава держави разом з директорами компанії та головою Львівської обласної держадміністрації заклали першу капсулу будівництва. Як зазначили керівники проекту,  завод буде збудований так, щоб бути максимально зручним для працівників. На території буде відпочинкова зона та можливість під’їзду з усіх сторін. На сьогодні вже найнято близько 130 працівників, які проходять навчання як в Україні, так і за кордоном. Загалом на підприємстві має працювати десь 2500 спеціалістів.

DSC_0976

DSC_1126

Після заводу Порошенко ознайомився з місцем та планом майбутнього будинку для військових у Бродах. Будинок буде побудований біля військової частини та складатиметься з 48 квартир, які за невисокими цінами продаватимуть військовослужбовцям.

DSC_1082

DSC_1087

DSC_1116

DSC_1123

У військовій частині головнокомандувач вшанував пам’ять восьми загиблих на АТО місцевих військових. Проголосивчи промову, Петро Порошенко відзначив державними нагородами 12 військовослужбовців-учасників АТО та одну журналістку.

DSC_0993

DSC_1006

DSC_1012

Попри насичений графік Президент біля кожного з об’єктів знаходив кілька хвилин на спілкування з громадою. Бродівчани дуже радіти приїзду Порошенка та, всупереч численній охороні, протискались до нього, щоб зробити селфі та потиснути руку.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *