ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині працює уже 37 ЦНАПів

|

Станом на 1 серпня поточного року на Львівщині функціонує 37 Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП): 20 працюють при райдержадміністраціях, 9 – при містах обласного значення, 4 – у Львові, по 2 – при об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) і містах районного значення.  Про це повідомила начальник адміністративного управління апарату облдержадміністрації Оксана Адамик, передає прес-службі Львівської ОДА.

цнап

За її словами, у вересні розпочнуть роботу ЦНАПи у Новострілищанській і Гніздичівській ОТГ Жидачівського  району, а також у Франківському районі Львова.

Оксана Адамик звернула увагу, що з квітня 2016 року органи місцевого самоврядування набули повноважень з реєстрації місця проживання /перебування та зняття з місця реєстрації /перебування фізичних осіб.

Крім того, з травня ЦНАПи здійснюють державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.

“Ми будуємо ЦНАПи як основний посередник між владою і людьми, тому сервіс у ЦНАПах – на особливому контролі”, – наголосив Олег Синютка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *