ОСТАННІ НОВИНИ

За добу львівські митники вилучили контрабанди на чверть мільйона

|

Упродовж останньої доби працівники Львівської митниці ДФС зафіксували 18 випадків порушень митних правил, вилучили товарів на загальну суму майже 225 тис. гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

митниця

Так, у пункті пропуску «Рава-Руська – Хребенне» працівники митниці запобігли ввезенню в Україну фурнітури для світильників вагою близько 402 кг вартістю 190 тис. грн. Такий асортимент товарів намагався провезти громадянин України, обравши для цього смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Окрім того, працівники митниці виявили 4 випадки порушення митних правил відносно громадян України, які намагалися ввезти на територію України товари понад дозволену законодавством України норму з порушенням порядку проходження спрощеного митного контролю, зокрема двигун внутрішнього згоряння вагою 120 кг та продукти харчування (твердий сир та макарони) загальною вагою 135 кг.

Також, у пункті пропуску «Краковець-Корчова» за спробу перетнути кордон з підробленими документами громадянин України позбувся автомобіля «Ford Transit» вартістю майже 14 тис. грн. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбаченого статтею 483 Митного кодексу (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

Здебільшого громадяни порушували митні правила за ознаками правопорушень, передбачених статтею 471 Митного кодексу України. За усіми цими фактами складено проколи про порушення митних правил. Товари вилучено. Справи скерують до суду, який і визначить покарання порушникам митних правил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *