ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з квартири держслужбовця вкрали майже 130 тисяч

|

Львівські правоохоронці встановлюють причетних до викрадення значної суми коштів. Невідомі вибили двері до помешкання львів’янки, яке знаходиться у багатоквартирному будинку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

валюта

До Франківського відділу поліції із заявою про квартирну крадіжку звернулася 26-річна львів’янка, працівниця однієї із державних установ міста. Жінка повідомила, що 16 серпня, з у період 8.00 до 17.30, у той час як вона перебувала на роботі, невідомі вибили вхідні двері до її помешкання, яке знаходиться в одному із багатоквартирних будинків на вулиці Науковій у Львові, і викрали 3860 доларів США та 980 євро.

Правоохоронці встановлюють причетних до крадіжки, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Працівники поліції закликають громадян не бути байдужими і повідомляти на оперативну лінію 102 про підозрілих осіб або можливі протиправні дії.

Якщо ви, перебуваючи вдома, помітили у дворі підозрілих незнайомих осіб, які вештаються біля будинку чи у під’їзді, стежать за вікнами, роздивляються вхідні двері та замки на них, чи взагалі стали свідком протиправних дій, проникнення до сусідської квартири тощо, не ховайтесь за своїми дверима, радіючи, що то не до вас проник злодій, інформуйте дільничного інспектора чи телефонуйте на 102, повідомляйте сусідів.

Запам’ятайте прикмети підозрілих осіб, не будьте байдужими, коли бачите, що злодії проникають до сусіднього помешкання – одразу повідомте про такі факти працівників поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *