У Бориславі квартирного злодія взяли «на гарячому»

|

Працівники спецпідрозділу групи затримання Управління поліції охорони у Львівській області викрили квартирного злодія, який намагався викрасти майно з помешкання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Сьогодні о 10.06 на пульт централізованого спостереження поліції охорони Львівщини поступив сигнал «Тривога» з помешкання, що у місті Бориславі на вулиці Нафтова. Оператор пульта на місце спрацювання негайно скерувала групу затримання поліції охорони. Прибувши на місце, правоохоронці виявили відкрите вікно на першому поверсі будинку. Блокувавши помешкання правоохоронці викрили зловмисника, що знаходився в квартирі. Побачивши наряд, чоловік намагався втекти, але був затриманий. При ньому було виявлено набір інструментів та револьвер марки «Флобер».

Як з’ясували правоохоронці 30-річний непрацюючий раніше судимий мешканець Борислава зламав пластикове вікно та проникн до помешкання.

За крадіжку поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – передбачено позбавлення волі до шести років.Також затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших, подібних злочинів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *