ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці викрили військового, який привіз на Львівщину гранати і патрони із зони АТО

|

У Дрогобицькому районі правоохоронці вилучили у військовослужбовця боєприпаси, які він привіз із зони АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Чоловік понесе кримінальну відповідальність за незаконне поводження із боєприпасами, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Працівники Самбірського відділу поліції вилучили і скерували на експертизу патрони та боєприпаси, які 16 серпня були вилучені у 29-річного мобілізованого військовослужбовця однієї із військових частин Львівщини.

Мобілізований військовослужбовець, мешканець одного із сіл Дрогобицького району, зберігав за місцем проживання майже 580 патронів різного калібру, магазин від автомата Калашникова та два предмети схожі на гранати РГД.

За словами чоловіка, він привіз вказані боєприпаси із зони проведення АТО і не мав наміру їх використовувати, однак з якою метою він це зробив – пояснити не зміг.

Вилучені боєприпаси скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За це загрожує до 5 років тюрми.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *