ОСТАННІ НОВИНИ

Штурм прикордонників - справа рук Матіоса і братів Литвинів, – Антонищак

|

Сьогодні вранці в Києві штурмували Державну прикордонну службу України. Вторгнення на територію режимного об’єкту відбулося за ініціативи військової прокуратури. За цим можуть критися корисливі мотиви керівника військової прокуратури Анатолія Матіоса та генералів Литвинів. Про у коментарі Львівському порталу повідомив народний депутат України Андрій Антонищак, який особисто побував на місці події.

112

«Сьогодні за наполяганням військової прокуратури спецпідрозділ КОРД штурмував режимний об’єкт – Державну прикордонну службу України у місті Києві. Відтак робота ДПС України була заблокована на годину», – повідомив А. Антонищак.

На уточнююче питання кореспондента Львівського порталу, чи це пов’язано з незаконною виробкою лісу на Закарпатті, Андрій Антонищак відповів: «Це пов’язано із дрібним порушенням. Мова про один із кримінальних епізодів, по якому прикордонна служба сама провела розслідування, адже прикордонна служба співпрацює із НАБУ і з прокуратурою України…».

Водночас, за словами нардепа, атака на відомство прикордонників могла завершитися жертвами.

«З подачі компромату по головному прикордоннику Віктору Назаренку, сьогодні КОРД увірвався у ДПС вибивши двері та навели автомати на прапорщика прикордонної державної служби. Йому заламали руки та вдягли кайданки. Це неприпустимо, адже вони не представилися, а прикордонник мав право відкривати вогонь на ураження. Ви можете уявити, чим це могло закінчитися», – обурюється А. Антонищак.

Водночас, на його переконання, головною причиною атаки на відомство прикордонників є корисливі мотиви головного військового прокурора України та генералів Литвинів.

«Зараз представники КОРДу втекли, а залишилися представники військової прокуратури. Генерал полковник Назаренко викликав спецназ прикордонних військ. Тепер об’єкт прикордонної служби взято під пильну охорону…

На мій погляд це «заказуха», яка пов’язана із головним військовим прокурором (Анатолієм Матіосом – ред.), адже йде планомірна спроба знищення державної прикордонної служби. Вбачається слід військового генпрокурора разом із двома генералами-злочинцями – братами Литвинами. Один із них, як боягуз та зрадник кинув наших хлопців під Ілловайськом, а інший з 2005 року планово знищував Державну прикордонну службу, і який хоче повернутися до влади…», – заявив народний депутат Адрій Антонищак.

А також додав: «Складається враження, що у нас не діють жодні статути та закони…Є лише думка Матіоса та все. Але до нього є ціла купа питань. У 2012 – 2014 році він був відряджений СБУ в Адміністрацію президента Януковича. Патроном Матіоса у Адміністрації в той час був Льовочкін (екс-голова Адміністрації Президента України – ред.) Далі коментувати не буду».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *