ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові з’явився кольоровий мурал

|

Новий малюнок, що покликаний оживити спальний район та зробити його більш приємним для жителів та відвідувачів, було намальовано поблизу Сихівської районної адміністрації та Сихівського райвідділу поліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

мурал сихів

Цей мурал реалізували Інститут Суспільних Ініціатив та мистецьке формування KickIt, в рамках проекту «Моя нова поліція», який організація проводила з метою підтримки реформи поліції та побудови нових каналів комунікації з суспільством.

«Щиро вдячні Сихівській районній адміністрації та п. Ірині Маруняк за сприяння в реалізації нашої ідеї. Цей малюнок покликаний показати співпрацю влади, суспільства та поліції в процесі становлення важливої реформи. Окрім того, ми розробили план діяльності по активізації громади Сихова та будемо й далі робити цей район кращим», – зазначив Тарас Репицький, голова правління Інституту Суспільних Ініціатив.

Як повідомляють організатори, цей мурал – частина стратегії Інституту Суспільних Ініціатив по  створенню нових можливостей, громадських просторів та цікавих проектів для жителів Сихова.

Наступним об’єктом діяльності організації стане мурал, який буде розміщено на фасаді школи-ліцею «Оріяна», за підтримки громадської організації «Час Справедливості».

За додатковою інформацією можна звертатись за тел.: 0 (97) 77713 15.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *