ОСТАННІ НОВИНИ

Збройні Сили України поповнили 140 молодших лейтенантів

|

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 140 військовослужбовців Збройних Сил України отримали офіцерські погони. Усі вони закінчили трьохмісячні курси підготовки у навчальному закладі, після чого їм було присвоєно військове звання «молодший лейтенант». Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-групі Національної академії СВ.

96

Випуск офіцерів української армії, які пройшли пришвидшену підготовку, відбувається вже вчетверте.

97

Звання молодшого лейтенанта отримали військовослужбовці рядового та сержантського складу із вищою освітою, яких у військових частинах призначено на офіцерські посади. На кафедрах Національної академії сухопутних військ, потужностях 184 Навчального центру та Міжнародного центру миротворчості та безпеки вони пройшли інтенсивний теоретичний курс та практичні навчання.

98

«Прийшовши до нас із військових підрозділів із різним багажем знань і навиків, великою різницею у віці, воїни за надзвичайно короткий час змогли осягнути значних вершин військової майстерності, досконало опанувати майбутній військовий фах, щоб вже завтра гідно очолити бойові підрозділи механізованих, артилерійських та інженерних військ, зайняти відповідальні посади в органах військового управління. Переконаний, що цей урочистий день та загалом час навчання в Національної академії сухопутних військ залишаться у їхній пам’яті на все життя», – зазначив під час урочистостей тимчасово виконуючий обов’язки начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного полковник Андрій Слюсаренко.

99

Серед майже півтори сотні нових офіцерів Збройних Сил – випускників курсів військової підготовки – 99 учасники Антитерористичної операції. Упродовж двох років воїни воювали у Дебальцево, Вуглегірську, Маріуполі, Широкіному та інших гарячих точках зони АТО.

100

«Коли я їхав у Львів у Академію Сагайдачного на курси, то вважав себе «суперфахівцем», організовував КСП по бригадній лінії, і навіть не знав, чого нового мене можуть тут навчити. Але я був дуже приємно вражений, коли реально набув тут дуже багато важливих знань. За це хотів би подякувати усім викладачам, які зуміли грамотно скласти програму навчань, – підкреслив начальник артилерійської розвідгрупи 93-ї механізованої бригади молодший лейтенант Дмитро Тарельник. – Приємно, що викладачі кафедри артрозвідки, не тільки навчали нас, а й сам переймали у нас бойовий досвід».

101

Привітати нових молодших лейтенантів Збройних Сил України прибули їхні рідні та близькі.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *