ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові покажуть найкращі стрічки з міжнародного кінофесту «86»

|

У кінозалі Львівського палацу мистецтв   25-28 серпня  відбудеться «86: Післямова» – серія показів найкращих фільмів третього міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86: Коло поколінь». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

1

25 серпня львівське відлуння фестивалю відкриє музична стрічка-переможиця кінофестивалю Санденс «Від станції до станції» Даґа Ейткена. Це революційна картина, яку складають 62 однохвилинні фільми – захопливий та еклектичний мікс із мистців, письменників, місць та поглядів. Серед учасників фільму – Бек, Терстон Мур, Патті Сміт, Cat Power, No Age, Suicide та багато інших мистців.

Другим фільмом «Післямови» у Львові стане фільм-відкриття цьогорічного «86» – «Чорнобильські бабусі» від американських режисерок Голлі Морріс та Енн Боґарт. Це життєствердна документальна історія про сучасних мешканок Зони відчуження, що отримала гран-прі Лос-анджелеського кінофестивалю.

До програми також увійшла  візуальна поема «Я – Белфаст» спеціального гостя фестивалю «86» Марка Казінса, яка розповідає історію міста від імені літньої жінки.

Завершить “Післямову” мандрівка світом графіті-культури, яку творять дівчата «Girl power». Фільм познайомить нас із 15-ма ґрафіті-художницями з 15-и міст: від Праги до Москви, Кейптауна, Сіднея, Біля, Мадрида, Берліна, Тулузи, Барселони і аж до Нью-Йорка.

Розклад показів:

25 серпня (чт) 20:00 — ВІД СТАНЦІЇ ДО СТАНЦІЇ
26 серпня (пт) 20:00 — ЧОРНОБИЛЬСЬКІ БАБУСІ
27 серпня (сб) 20:00 — Я – БЕЛФАСТ
28 серпня (нд) 20:00 — GIRL POWER

Квитки: 40 грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *