ОСТАННІ НОВИНИ

Дорожники Львівщини вже ліквідували 445 тисяч кв м аварійної ямковості

|

Протягом минулого тижня у Львівській області ліквідовано 17 278 м² ямковості, в тому числі на дорогах державного значення – 1513 м², на місцевих – 15765 м². Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг.

дорога

Роботи з ліквідації пошкодженого дорожнього покриття виконуються із застосуванням струменевого методу та методу просочення, а також за допомогою ремонтерів.

Загалом же, з початку року на дорогах Львівської області ліквідовано 444 811 м² аварійної ямковості.

Наразі, ремонтні роботи тривають щоденно по всій області. У зв’язку з цим, Служба автомобільних доріг просить учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і бути уважними, виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху на ділянках проведення ремонтних робіт.

Довідка

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *