ОСТАННІ НОВИНИ

В потужній аварії на Миколаївщині загинули львів’яни

|

13 серпня близько 2.30 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі «Київ-Одеса» біля села Мазурове Кривоозерського району Миколаївської області відбулась потужна аварія. В ДТП загинуло 8 осіб. Про це пишу відділ комунікації ГУНП Миколаївської області, передає Львівський портал.

1

2

Попередньо встановлено, що 46-річний водій автомобіля OPEL VIVARO, мешканець Волинської області, рухаючись у напрямку міста Одеса, зіткнувся зі стоячим на полосі розгону вантажним автомобілем DAF. В наслідок зіткнення, водій та шість пасажирів а/м OPEL VIVARO, мешканців Волинської області та Львова віком від 8-ми до 46-ти років, загинули на місці події. Ще двоє пасажирів з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні, один з яких помер у медичному закладі.

5

45-річний водій вантажного автомобіля, мешканець м. Чернігів, залишився неушкодженим.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Тривають слідчі дії, призначено проведення відповідних експертиз.

3

4

Фото: mk.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *