ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні за ніч «спіймали» 15 нетверезих водіїв

|

Сьогодні вночі патрульна поліція оштрафувала 15 водіїй нетверезому стані. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

На вулиці Мазепи патрульні зупинили автомобіль Lexus LS 460 за не увімкнений світловий покажчик повороту. У жінки-водія не було полісу страхування. Під час спілкування у неї виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат перевірки на пристрої драгер позитивний – 0.69 проміле. На водія склали протокол за керування у нетверезому стані та постанову за порушення правил дорожнього руху.

Екіпаж на автодорозі Київ-Чоп помітив автомобіль Audi А6, у якого були несправні освітлювальні прилади. Вимогу поліцейських про зупинку водія проігнорував та почав втікати. Інспектори заблокували згаданий автомобіль та зупинили його. Водій був в очевидному стані алкогольного сп‘яніння. Результат перевірки – 2.21 проміле. На нього склали постанову за порушення правил дорожнього руху та протокол за керування у нетверезому стані.

Загалом цієї ночі на дорогах Львова та основних автошляхах Львівщини інспектори склали 15 протколів за керування транспортними засобами у стані наркотичного або алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, вночі вантажівка вчинила ДТП і втекла з місця подій. Поліція наздогнала фуру. На водія винесли постанову за несправні прилади освітлення та склали протоколи за скоєну ДТП, за втечу з місця пригоди та за керування у нетверезому стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *