ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники України та Польщі знайшли контрабанду поблизу берегів Бугу

|

Прикордонники України та Польщі спільно запобігли спробі незаконного переміщення тютюнової контрабанди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

1

Співробітники прикордонної служби спільно з прикордонниками суміжних європейських країн продовжують проводити заходи по протидії протиправній діяльності на кордоні. В тому числі активні дії реалізовуються на українсько-польському  кордоні. Черговим позитивним результат є виявлення та вилучення партії контрафактної тютюнової продукції, яку порушники планували перемістити до країн ЄС з метою подальшої реалізації.

Так, у результаті своєчасного обміну інформацією між суміжними прикордонними підрозділами України та Польщі про виявлення поблизу кордону осіб, що раніше були причетні до протиправної діяльності, прикордонниками по обидва береги Бугу були негайно проведені пошукові заходи. В результаті яких охоронці кордону затримали в 400 метрах від Бугу 4-х громадян Польщі та 12 пакунків цигарок, а з української сторони в 500 метрах від державного рубежу прикордонники Луцького загону виявили 1-го місцевого мешканця та неподалік від нього, в кущах, 4 ящика цигарок без акцизних марок.

Наразі встановлюється коло причетних до протиправної діяльності осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *