ОСТАННІ НОВИНИ

Донецький «Шахтар» переміг львівські «Карпати»

|

У 4 турі чемпіонату України «Шахтар», програючи в два голи, переміг львівські «Карпати» – 3:2. Про це пише Футбол 24, передає Львівський портал.

Карпати - Шахтар

Першими відкривати рахунок зобов’язані були «гірники». На 15 хвилині донеччанам вдалася комбінація, наче в старі-добрі часи з Костою, Мхітаряном та Адріано у складі – після тривалої перепасовки Фред з правого флангу низом прострілив у штрафний «Карпат» – Нем з метра примудрився пробити вище воріт! Через сім хвилин львів’яни відповіли не менш вбивчим моментом, але Бланко влучив у П’ятова. Другого свого шансу поспіль аргентинець вже не змарнує. Не минуло і п’яти хвилин після сейву Андрія, як Павло Ксьонз, на правому фланзі «зробивши» Ісмаїлі, виконав подачу на голову форварда «левів» – 1:0! Наприкінці першого тайму господарі подвоїли перевагу. Зробив це Амбросій Чачуа, вміло використавши асист від Ігоря Худоб’яка.

Перед стартом другої половини матчу Паулу Фонсенка виконав певні зміни, замість невдахи Нема випустивши на поле Марлоса. Тільки-но Костянтин Труханов дозволив розпочати другий тайм, як донеччани сквитали один гол. Тарас Степаненко не став грати в тікі-таку, «бахнувши» по «брамці» з метрів 25-27! М’яч просвистів під руками Підківки.

Наступне взяття воріт теж було за «помаранчево-чорними». На 69 хвилині молодий Коваленко точно пробив у кут – 2:2! Відразу після цього голу Рудика змарнував чудовий момент… А наприкінці матчу донеччани зробили, здавалося би, неймовірне. Марлос після пасу від Тайсона встановив кінцевий результат – 3:2 на користь гостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *