ОСТАННІ НОВИНИ

З Львівської митниці звільнили 11 хабарників

|

У 2016 році з органів ДФС було звільнено 11 працівників у зв’язку із порушення антикорупційного законодавства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

хабар

Управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області з метою протидії корупційним проявам та правопорушенням і ніційовано та проведено 150 службових перевірок та розслідувань.

«За результатами перевірок винесено 68 подань керівникам, для вжиття заходів реагування, 11 осіб звільнено з органів ДФС, до відповідальності притягнуто 45 осіб. За результатами вивчення 419 кандидатів на заняття вакантних посад, відмовлено у призначенні 1 особі», – йдеться у повідомленні.

Також у поточному році до правоохоронних органів області скеровано 43 матеріали щодо протиправної діяльності посадових осіб ГУ ДФС у Львівській області.

Окрім того, прокуратурою Львівської області складено один протокол про вчинення адміністративно-корупційного правопорушення щодо несвоєчасного подання декларацій державних службовців, який розглянуто судом та прийнято рішення про накладення штрафу за вчинення адміністративного-корупційного правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *