Вночі львівські патрульні зловили дев'ять п'яних водіїв

|

Патрульні склали протоколи за керування у нетверезому стані на водія та власника автомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

водій

Так, сьогодні вночі на вулиці Зубрівській патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху водія автомобіля Volkswagen Golf. За кермом сидів чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Посвідчення водія у нього з собою не було. Поруч сидів власник автомобіля, який передав кермо нетверезому водієві. Обидва чоловіки отримали протоколи за ст. 130 ч.1 КУпАП за керування у нетверезому стані та передачу керма водію у стані сп’яніння. Також на обох осіб винесли постанови за керування без документів та передачу керма особі, яка не має права керування. Водій відмовився від перевірки на стан сп’яніння.

Цієї ночі було складено 9 протоколів на водіїв у стані алкогольного сп’яніння. Один із них був винуватцем ДТП. Загалом починаючи з 23 серпня 2015 року до 31 липня 2016 року за участі нетверезих водіїв сталася 621 дорожньо-транспортна пригода. З них 117 ДТП з потерпілими, де травмувалося 160 осіб, 12 загинуло.

Починаючи з січня 2016 року патрульні склали на водіїв понад дві тисячі протоколів за керування у нетверезому стані.
Шановні громадяни не будьте байдужими! Не ігноруйте п’яного водія! Телефонуйте на 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *