ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура почала «полювання» на суддю, що не дозволив екоінспекції перевірити ЛКП «Збиранку»

|

Прокуратурою Львівської області розпочато розслідування за фактом винесення суддею завідомо неправосудного рішення щодо перевірки ЛКП «Збиранка». Мова йде про ненадання дозволу на перевірку підприємства екоінспекції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури області.

сміття

Так, прокуратурою Львівської області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 375 КК України, за фактом винесення завідомо неправосудного рішення суддею Львівського окружного адміністративного суду.

«Йдеться про рішення судді від 24 березня цього року, яким Державній екологічній інспекції у Львівській області відмовлено у задоволенні адміністративного позову до Львівського комунального підприємства «Збиранка» про зобов’язання допустити інспекторів до проведення планової перевірки щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства та надання необхідних документів», – йдеться у повідоленні.

Таке рішення 23 травня постановою колегії суддів Львівського апеляційного адміністративного суду скасовано та задоволено позовні вимоги Державної екологічної інспекції про проведення перевірки в згаданому комунальному підприємстві.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться слідчим відділом прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що згідно із вищевказаною постановою, перевірка інспекції в ЛКП «Збиранка» уже на етапі завершення.

Раніше Львівський портал писав, що екоінспекція таки «добралася» до ЛКП «Збиранка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *