ОСТАННІ НОВИНИ

На «Краковці» жінка хотіла нелегально провезти в Україну свого чоловіка за 100 євро

|

Учора, 11 серпня,  на пункті пропуску «Краковець», що на українсько-польському кордоні, прикордонники затримали жінку яка запропонувала керівнику зміни 100 євро хабара за прийняття незаконного рішення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

хабар
Неправомірну винагороду пропонувала 33-річна громадянка України, мешканка Івано-Франківщини, яка в’їжджала в Україну через пункт пропуску разом зі своїм чоловіком, громадянином Бельгії. Документи на право перетину кордону в жінки були в порядку, а от у іноземця – її чоловіка, паспорта для виїзду за кордон не було. На паспортний контроль він надав внутрішній документ Бельгії, так звану «айді-картку», яка не дає право в’їзду в Україну. Саме аби прикордонники незаконно впустили в Україну її чоловіка жінка і вирішила спробувати дати хабар.
«Чоловіку у перетині українського кордону було відмовлено, спробу дачі неправомірної вигоди його дружиною прикордонники задокументували, жінку затримали та викликали на місце події працівників Національної поліції, яким в подальшому і передали горе-мандрівницю», – повідомляють прикордонники.

Фото: ДПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *